Een kleine zakelijke lening aangaan met geen kredietscore, kan dat?

Een kleine zakelijke lening aangaan met geen kredietscore, kan dat?

Bedrijfskrediet en leningen zijn altijd samengegaan. Waarom zijn ze met elkaar verbonden? In sommige opzichten is het niet veel anders dan het huren van een helikopter. Veel helikopters hebben een prijskaartje van meer dan $1 miljoen, dus de eigenaars zijn begrijpelijkerwijs voorzichtig met wie ze de besturing laten overnemen. Het risico is te groot om al te gul te zijn.

Voordat u een helikopter huurt van een bedrijf, zullen ze zorgvuldig uw eerdere opleiding en ervaring bekijken. Er zal veel aandacht worden besteed aan waar je je vliegbrevet hebt gehaald, hoeveel uren je in de lucht hebt gevlogen en of je geen grote smetten op je staat van dienst hebt. Ervan uitgaande dat je een solide staat van dienst hebt, krijg je toestemming om de huurhelikopter te vliegen.

Je zakelijke krediet is als de financiële versie van de kwalificaties en de vlieggeschiedenis van een piloot. Het weerspiegelt uw betalingsgewoonten en geeft een duidelijk beeld van uw leenpotentieel. Het belang van krediet in het bedrijfsleven kan niet genoeg worden benadrukt, omdat het u in staat stelt concurrerend te blijven en uw bedrijf te laten groeien. Met elk jaar dat voorbijgaat, zorgt uw aandacht voor details ervoor dat deze voordelen van het opbouwen van zakelijk krediet zekerder en beschikbaarder worden.

Zakelijk krediet en leenmogelijkheden veiligstellen

Natuurlijk moet u een bedrijf hebben om zakelijk krediet te kunnen krijgen.Zo kun je tegenwoordig lenen zonder bkr afsluiten op leningenhypotheek.com. Zodra u een plan hebt gemaakt en uw bedrijf hebt opgezet, is het tijd om te beginnen met het openen van zakelijke rekeningen en zaken los te koppelen van uw persoonlijke financiën. Pas als uw zakelijke financiën gescheiden zijn, zal uw krediet beloond worden voor uw positieve acties.

Hier zijn 5 cruciale stappen in dit proces:

  1.     Richt uw bedrijf op als een juridische entiteit, zoals een vennootschap of een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.
  2.     Ga naar IRS.gov en maak een Werkgever Identificatie Nummer (EIN) aan.
  3.     Registreer u bij de Dun & Bradstreet Corporation, een belangrijk bedrijfskredietbureau, om een DUNS-nummer te ontvangen. Uw krediet geschiedenis kan worden gevolgd en bekeken door geldschieters nadat het is toegevoegd aan hun database.
  4.     Gebruik uw EIN- en DUNS-nummers om een zakelijke betaal- en spaarrekening te openen.
  5.     Neem een beveiligde kredietkaart voor de kleinere aankopen van uw bedrijf. Hoewel deze kaarten een lage kredietlimiet hebben, zijn ze ideaal voor degenen die hun bedrijf net van de grond krijgen.

Met deze stappen legt u de basis waarop u uw zakelijke krediet zult opbouwen. Uw EIN, DUNS nummer en bedrijfsnaam zijn de identifiers die ervoor zorgen dat uw zakelijke transacties uw credit score ten goede komen. Met elke succesvolle transactie groeit uw reputatie. En uw kredietwaardigheid is niet alleen van belang voor potentiële kredietverstrekkers – u zult merken dat consumenten, zakenpartners, investeerders en leveranciers meer bereid zijn om samen te werken als u een solide score hebt. Echter kan 1000 euro lenen op leningenhypotheek vaak veel makkelijker.

Je kredietscore positief houden

Zoals iedereen met een ongebruikt sportschoollidmaatschap weet, is het relatief eenvoudig om de eerste paar keer ergens voor te komen. Wat moeilijk is, is om na een aantal maanden nog naar de sportschool te gaan. Als u er geen gewoonte meer van maakt, is het moeilijk om het weer op te pakken.

Op dezelfde manier kost het moeite om uw credit score gezond te houden. Uw betalingen moeten consistent zijn, en u moet voorkomen dat u meer geld leent dan u op betrouwbare wijze kunt terugbetalen. Zodra u enkele maanden perfect hebt betaald, kunt u vragen om de limiet van uw kredietkaart te verhogen. Ongeacht of u het extra geld nodig heeft, de hogere limiet verhoogt uw credit utilization ratio, wat een cruciale metriek is in de beoordeling van uw score.

Kredietscore bepalend

“Om aan te tonen dat u financieel verantwoordelijk bent, moet u een goede financiële staat van dienst hebben,” zegt Forbes. “Uw betalingsgeschiedenis is een van de grootste componenten van uw kredietscore. Om ervoor te zorgen dat u op tijd betaalt, stelt u voor al uw rekeningen autopay in, zodat het geld elke maand direct wordt afgeschreven. FICO-scores worden zwaarder gewogen door recente betalingen, dus u kunt een gemiste betaling ‘opheffen’ door een patroon te ontwikkelen van meer recente on-time betalingen. Als u dus een achterstallige betaling hebt, betaal het saldo dan af.”

Als het om uw kredietscore gaat, levert elke positieve actie een positief resultaat op. Een enkele betaling aan een kredietverstrekker zal misschien niet veel verschil maken, maar het is wel een extra bewijs dat u een betrouwbare lener en betrouwbare partner bent.

Voordelen goede kredietscore

Hier zijn enkele van de diverse manieren waarop een gezonde score uw bedrijf ten goede kan komen:

  •       Gemakkelijker uitgaven bijhouden
  •       Betere toegang tot kapitaal
  •       Meer kans om goedgekeurd te worden voor bedrijfsleningen
  •       Toegang tot ongedekte kredietlijnen
  •       Betere cashflow
  •       Lagere financiering bij lease-apparatuur
  •       Lagere financiering bij de aankoop van bedrijfsvoertuigen
  •       Verdien beloningen zoals reiskilometers en geschenkbonnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
RSS
Follow by Email