Zorgvuldig Catering Eten

Zorgvuldig Catering Eten

Een week geleden was het de verjaardag van mijn zoon en we waren van plan de kinderen mee te nemen voor een kookcursus naar het park aan het meer. We kozen ervoor om een ​​portie gemengde groenten te maken en een paar sandwiches en drankjes in te pakken voor het uitje. We hebben rond de avond de broodjes geregeld en meegenomen voor de ochtendtocht. Aan het begin van de middag waren we bij het meer. Terwijl we de lakens op het gras spreiden, voelden de kinderen zich hongerig en vroegen ze om eten. Toen ik de korenmaat opende, rook ik iets bizar.

De sandwiches met kipronden verspreidden een verontrustende geur. Het eten was zuur geworden. Tot ons geluk hebben we uitgezocht dat het zuur was geworden en besloten we het niet op te eten. Zulke gebeurtenissen doen zich bij ieder van ons in ons dagelijks leven voor. Regelmatig krijgen we thuis kant-en-klaarmaaltijden en daarna nemen we het mee naar elders om op te eten. Veel mensen koken thuis en leveren voedsel aan individuen. Als de persoon die zich klaarmaakt of voor het eten zorgt, is het uw plicht ervoor te zorgen dat uw eten de bezoekers niet ziek maakt. Voedselbesmetting is een hopeloze en mogelijk gevaarlijke ervaring.

Je moet extra aandacht besteden aan het feit of kleine jongeren, zwangere dames, meer gevestigde individuen of een vijandige persoon de capaciteit gaan gebruiken. Dit komt omdat, aangenomen dat iemand in deze zwakke bijeenkomsten voedselbesmetting krijgt, ze ongetwijfeld echt ziek zullen blijken te zijn. Ondanks het gebruik van nieuwe bevestigingen om voedsel te plannen, wordt het onverwacht vroeg zuur. We moeten uitzoeken wat er echt slecht afliep?

De meest bekende fouten die tot voedselbesmetting leiden zijn:

Hulpeloze capaciteit van voedsel

Koude voedselbronnen die niet koud genoeg worden gehouden of warme voedselbronnen die niet voldoende heet worden gehouden

Onvoldoende koken

Geen ruw en kant-en-klaar voedsel isoleren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
RSS
Follow by Email